Az idős kisbérieket köszöntötték

A Kisbéri Polgármesteri Hivatal  közösségi oldalán adta hírül, hogy 2021. október 28-án délután tartották az idősek napi ünnepséget a Wass Albert Művelődési Központban – idézünk a bejegyzésből: 

“A megjelenteket Kisbér Város Önkormányzata, valamint a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár munkatársai nevében Iványiné Kele Márta, az intézmény igazgatója, majd Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere és Czunyiné dr. Bertalan Judit, térségünk egyéni országgyűlési képviselője köszöntötte, akik hosszú, boldog idős kort és sok egészségben eltöltött évet kívántak valamennyi kisbéri idős embernek.

Az ünnepség folytatásaként a hagyományoknak megfelelően Sinkovicz Zoltán polgármester és Czunyiné dr. Bertalan Judit köszöntötte a 86 éves Csikós Imrénét, a legidősebb hölgyet, és a 85 éves Kiss Bálintot, a legidősebb urat.

A legidősebbek köszöntése után Balogh Petra, a Petőfi Sándor Általános Iskola 8. osztályos tanulójától hallhattunk népdalokat, majd Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László felvidéki nótapáros népdalokkal és operett dalokkal örvendeztette meg az ünnepelteket a Petőfi Sándor Általános Iskola konyhás lányainak és asszonyainak finom vacsorája alatt és után.

Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László felvidéki nótapáros ez év júliusában Budapesten a Duna Palotában, a Magyar nóta ünnepnapja alkalmából megtartott rendezvényen kapta meg a Dankó Pista Életműdíj elismerést.

Köszönet illeti a művelődési központ és a Városigazgatóság munkatársait, akik berendezték a termet, valamint Bacher Gyulát a hangulatos zenéért és fényekért…”

Forrás és fotó: Facebook

Még több kép a teljes bejegyzés itt látható!

Írj Te először kommentet "Az idős kisbérieket köszöntötték"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*