Duna House Mór

Duna House Mór

8060 Mór, Dózsa György utca 8/A

Telefon: +36 22 877 134 és    +36 30 967 0201

E-mail: mor@dh.hu

Facebook oldalunk aktuális információkkal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100082999375217

A Duna House hálózat anyavállalata 1998-ban alakult. Jelenleg a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett cégcsoport 4 országban van jelen. Magyarországon a legismertebb* ingatlanközvetítői márkanév, a Duna House birtokosa.

A Duna House hálózatról:Hálózatunk eredményessége 2003 óta töretlen, évről évre egyre több elégedett ügyfelünknek segítünk megoldani ingatlanügyeit. Hisszük, hogy ezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, hitelfelvétel vagy biztosításkötés – olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében.

Most úgy gondoltuk, hogy az Ala-Mag-Ma Kft. üzemeltetésével a Duna House Franchise Kft. együttműködésével új irodát nyitunk Móron. Hisszük, hogy ebben a gyönyörű városban is tudunk segíteni ügyfeleinknek, minőségi szolgáltatásainkkal, magas szaktudásunkkal, emberséges viselkedésünkkel.

Küldetésünk: Szolgáljuk az embereket.

Szenvedélyünk az ingatlan.

Vezérlő értékeink:

  • Korrektség
  • Szinergia
  • Ügyfélközpontúság
  • Növekedés, fejlődés
  • Eredményorientáltság

Antal Mária Magdolna vagyok, az Ala-Mag-Ma Ingatlan Kft. ügyvezetője.

Egész eddigi életemet végig kísérte az a szándék, hogy segítsek embertársaimnak.

Általános ápoló és asszisztensként, majd kórházi szociális munkásként dolgoztam, így alapvető emberi értéknek tartom a megbízhatóságot, a szaktudást és az empátiát.

Jelenlegi hivatásomban is nagyon fontosnak tartom ezeket az értékeket, s ennek mentén próbálom a legjobb tudásom szerint végezni a munkámat.