Halloween a Petőfi Suliban

/Fotó: Facebook/Kisbér Petőfi Suli/

A Kisbéri Petőfi Iskola Facebook oldalán számolnak be múlt hét végi eseményükről – idézzük a bejegyzést:

Fergeteges bulival köszöntötte az őszi szünetet a DÖK

A szünet előtti utolsó tanítási napon a felső tagozatos diákok nagy örömére „Halloween”bulit rendezett a suli aulájában a Petőfi Diákönkormányzata.

A lelkes csapat minden tagja kivette a részét már az előkészületekből is.

A délután folyamán volt jelmez-és sütiverseny, de a helyszínen lehetett társasozni és arcot festetni is. A talpunkalávalót „ DJ Fuxi”, alias Farkas Tamás (7.a) és asszisztense, Gulyás András (8.a) biztosította. ÖRÖK HÁLÁNK A REMEK HANGULATÉRT, FIÚK!

A plakát tervezésében és a dekoráció készítésében jelentős szerepet vállalt az iskola alsó és felső tagozatos rajz szakköre is, de rajtuk kívül még számtalan szorgos kéz hozzátett a rendezvény sikeréhez (3-8. évfolyamig sok-sok diák és a Tantestület számos tagja is), amiért nagyon-nagyon hálásak vagyunk!

A Szülői Munkaközösség két tagja: Harmathné Friesz Andrea és Micskó Ágnes bámulatos tortákkal segítette a versenyszámok és a DÖK-tagok méltó ünneplését.

Kérésünkre Tóth Attila sem restellt segíteni; így a jelmezverseny győzteseit óriáspizzával tudtuk jutalmazni.

Köszönjük az SZMK-nak, és a Pizza Paradiso-nak az önzetlen felajánlásokat! Minden indulónak gratulálunk és köszönjük a nevezésüket!

A DÖK ünnepélyesen köszöntette a rendezvényen a posztjáról 5 év után leköszönő Horváthné Borsos Melinda Tanárnőt is, aki hálánk jeléül „Tiszteletbeli Örökös DÖK-tagságot” is kapott.

Úgy érezzük, hogy a bulin nagyon jól érezte magát gyerek és felnőtt egyaránt, és ez adta meg az igazi örömét és értelmét a szervezéssel töltött munka minden percének! KÖSZÖNJÜK, HOGY ELJÖTTETEK!

A következő feladatunk – az alsósoknak tett ígéretünkhöz hűen – a Mikulásváró Buli szervezése lesz, úgyhogy hamarosan hallotok még rólunk…

Helyezések:

Jelmezverseny:

  1. Fegyveres Dániel, Kozma Kristóf és Varga Bence
  2. Danka Koppány
  3. Vörös Ákos

Sütiverseny:

  1. Beke Maja
  2. Fojtyik Kristóf “

 

További képek itt láthatók!

 

For

Írj Te először kommentet "Halloween a Petőfi Suliban"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*