A kocsma mosdójába zárkózott be a megtámadott férfi – Vádemelés

/Fotó: Ügyészség/

Garázdaság bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be két férfival és egy nővel szemben, akik a kocsma egyik vendégét bántalmazták, a tettlegesség elől a sértett a mosdóba menekült, onnan a kisbéri rendőrök kiérkezésekor szabadult.

A vádirat szerint az ittas férfiak 2019. július 11-én 21 óra körüli időben a Komáromhoz közeli községben lévő sörözőben a vendégekkel kötekedtek. Az egyik vendég férfit a két férfi elkövető veréssel fenyegette, illetve ököllel a fején ütlegelte.

A bántalmazott férfi védekezésképpen egy sörös üveggel az egyik támadót a fején megütötte. Ezt követően a két támadó férfi, valamint az időközben a helyszínre érkező nő elkövető tovább bántalmazta a sértettet,  ököllel, tenyérrel arcon, mellkason ütlegelték, illetve  a nő meg is karmolta.

A megtámadott férfi bemenekült a mosdóba, ezután az elkövetők a mosdó ajtaját rugdosták, az ablakát betörték, ezzel abban 8.935,- Ft. kárt okoztak, miközben sértettet tovább fenyegették. A sértett férfi csak a rendőrök kiérkezésekor tudott kiszabadulni a mosdóból.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság az egyik férfit börtönbüntetésre, és közügyektől eltiltásra, a másik férfit pénzbüntetésre, a nőt elzárásra ítélje – tájékoztatott bennünket a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

Írj Te először kommentet "A kocsma mosdójába zárkózott be a megtámadott férfi – Vádemelés"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*