Az utakon volt szükség a tűzoltókra

/A kép illusztráció!/

Sok riasztás érkezett a tűzoltókhoz közutakon történt káreseményekkel összefüggésben a közelmúltban.

Az árok szélén megcsúszott és veszélyesen megdőlt kedd délután, egy a rakományával együtt több, mint huszonöt tonna össztömegű nyergesvontató a 13-as úton, Csép és Nagyigmánd között. A helyszínre riasztott tűzoltódaru és a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók teljes útzár mellett a szilárd útburkolatra vontatta a járművet, ezzel megszüntetve a veszélyeztetést.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy gépkocsi kedd este Kisbéren, a Széchenyi utcában. A kisbéri hivatásos tűzoltók két vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat.

A szerda délelőtti erős szél miatt kidőlő fák, leszakadó ágak miatt több helyre is vonultak a tűzoltók vármegye szerte. Nyárfa dőlt egy furgonra Ács határában, a vasúti átjáró mellett. A helyszínre érkező ácsi önkormányzati tűzoltók láncfűrész segítségével feldarabolták a fát. Bajnán az Alkotmány utcában egy tizenöt méter magas fa villamosvezetékre, míg Bakonybánk határában két nyárfa az útra dőlt. A tűzoltók a kárhelyszíneken kézi erővel és láncfűrésszel avatkoztak be, szüntették meg a forgalmi akadályt és veszélyeztető állapotot – közölte honlapján a Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Írj Te először kommentet "Az utakon volt szükség a tűzoltókra"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*