Semmelweis-napi elismerések Kisbéren

A Kisbéri Polgármesteri Hivatal  a Batthány Kázmér Szakkórházban megrendezett 2021. évi Semmelweis-napról tett közzé részletes tájékoztatót közösségi oldalán. Ebből – egyebek mellett – megtudhatjuk, kik kaptak idén elismerést a városban.

Az ide vonatkozó részeket idézzük: 

“…Az önkormányzat Semmelweis nap alkalmából a következő egészségügyi dolgozókat jutalmazta a város egészségügyi ellátása érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért és példaértékű munkájáért:

– Bondár Géza, az OMSZ Kisbéri Mentőállomásának ápolója,

– Horváthné Sógorka Erika, a Batthyány Kázmér Szakkórház mozgásszervi rehabilitációs osztálya főnővére,

– Dr. Szinyi Károly háziorvos.

Mogyorósi József orvos igazgató és Nagyné Iványi Gabriella átadták az idei Batthyány Kázmér díjat, amelyet 2017-ben alapított a kórház vezetése. Az érem szimbolizálja a jelent és azt, hogy a kórháznak jövője is van.

Idén ötödször ezt a díjat Prosszer Ottó főigazgató kapta.

Az ünnepség ezt követően a kórház által odaítélt jutalmak átadásával folytatódott, melyeket Prosszer Ottó, dr. Mogyorósi József és Nagyné Iványi Gabriella adott át.

A díjazottak a következő személyek voltak :

Nick Éva Teréz, Szalai Kálmánné, Szabó Erzsébet, Agócs Noémi, Rózsási József és dr. Szinyi Károlyné.

Végül azokat a kollégákat jutalmazták, akik részt vettek az átvezénylésekben és más intézményekben, a covid intenzív osztályokon teljesítettek szolgálatot, akik a következők voltak :

Mészárosné Varga Etelka, Malcsik Mészáros Márta, Nick Éva Teréz, Horváthné Kolonics Anita, Szabó Erzsébet, Tóthné Horváth Mária, Horváth Katalin, Somogyi Barnabásné, Balogh Anett, Nagy Tiborné, Márkus Éva, és Rigó Csabáné.”

 

Forrás és fotó: Facebook

 

A teljes közleményt itt olvashatják.

Írj Te először kommentet "Semmelweis-napi elismerések Kisbéren"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*