Kisbéri siker a megyei versenyen

A vármegyénk horgászegyesületeiben dolgozó tisztségviselők a napokban tartották hagyományos versenyüket Kisbéren, az eseményre rekordszámú nevezés érkezett 26 egyesülettel.

Osvald Zsolt a KEMHESZ ügyvezető elnöke elmondta, a Kisbéri Horgász Egyesület jó vendéglátónak bizonyult, a versenyzőket barátságos fogadtatás, tiszta, mintaszerűen rendezett környezet és színvonalas ellátás várta.

A versenyen most először rendeztek célbadobást, ólommal felszerelt horgászbottal 12 méterről kellett a dobással minél jobban megközelíteni egy ponyva középpontját. A lehetősséggel 25 horgász élt, a nyertes Foltin Szabolcs lett.

Zoltai Dániel, a KEMHESZ elnöke elmondta, a hagyományos tisztségviselők versenye nemcsak a halfogásról szól. A rendezvény legnagyobb haszna, hogy az egyesületi vezetők itt évente legalább egyszer megbeszélhetik a szakmai kérdéseket egymással és a megyei szövetség vezetőivel, a vízkezelők tapasztalatot cserélhetnek a halak egészségéről, illetve a horgász érdekvédelmet érintő kérdésekről.

Eredmények:

1. Kocsi Horgász Egyesület, 26.600 gr    (Kovács József-Zeller Péter)

2. Kisbéri Horgász Egyesület, 17.390 gr hal   (Foltin Tibor-Szabó Zoltán)

3. Kassák Klub KSE., 16.580 gr hal   (Szűcs Gábor-Dobai Béla)

4. Vasas Horgász Egyesület Esztergom, 14.800 gr hal   (Csöregi Ferenc-Tercsinecz Milán)

5. Szőnyi Dolgozók Horgász Egyesülete, 14.230 gr hal  (Benczik Attila-Horváth József)

 

Fentiekről Farkas István tájékoztatott bennünket

Írj Te először kommentet "Kisbéri siker a megyei versenyen"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*