Letartóztatták a fiát hasba szúró kisbéri férfit

/A kép illusztráció!/

A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája a 2022. szeptember 23-án tartott ülésen, emberölés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben, 1 hónapra elrendelte egy kisbéri férfi letartóztatását.

A bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a tanúkat befolyásolná, a bizonyítást megnehezítené, illetve a sértett sérelmére újabb bűncselekményt követne el. A letartóztatást elrendelő végzés nem végleges, mivel a gyanúsított és a védője fellebbezést jelentett be.

Az indítvány szerint a gyanúsított 2022. szeptember 22-én 18 óra előtt a kisbéri otthonában italozott és veszekedett a fiával, majd bement a szobájába és lefeküdt az ágyába.

A gyanúsított a párnája alá tett egy kést azzal a céllal, hogyha a fia utána menne, akkor azt ellene használja.

A gyanúsított az ágyában feküdt, amikor a sértett bement hozzá a szobába és pofon ütötte őt. Ekkor a férfi elővette a korábban a párnája alá rejtett 20 cm pengehosszúságú kést és egy alkalommal megszúrta a sértett hasának jobb oldalát.

A sértett hasfala a szúrás következtében szétnyílt és belei a hasból kifordultak. A sértett édesanyja, hazaérkezését követően észlelte a fia sérüléseit és telefonon segítséget hívott. A mentőszolgálat a sértettet életveszélyes sérülésekkel kórházba szállította, ahol őt megoperálták.

A Tatabányai Törvényszék Sajtóosztályának közleménye

Az esetről korábban ITT írtunk: https://kisbermost.hu/2022/09/24/eletveszelyesen-megszurta-a-fiat-kisberen/

Írj Te először kommentet "Letartóztatták a fiát hasba szúró kisbéri férfit"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*