Életveszélyesen megszúrta a fiát Kisbéren

/Fotó: Police.hu/

Az apa egy családi veszekedést követően késsel hasba szúrta a fiát. A rendőrök a támadót őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Szóváltás alakult ki szeptember 22-én este az apa és a fia között Kisbéren. A lakásban kialakult vita során, a 38 éves férfi megpofozta az ágyban fekvő 57 éves apját. A szülő már korábban a párnája alá rejtett egy kést, amivel szúró mozdulatot tett fia felé. Neki az elsődleges orvosi vélemény szerint, a hasüregbe hatoló szúrt sérülést okozott.

A kisbéri rendőrök perceken belül a helyszínre értek, az 57 éves férfit elfogták és előállították. A 38 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrség a kést lefoglalta, az 57 éves férfit gyanúsítottként kihallgatta. Ellene előre kitervelten elkövetett emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség az apát őrizetbe vette és kezdeményezésére a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2022. szeptember 23-án elrendelt – közölte a Tendőrség honlapján a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*