100. születésnapi köszöntés Kisbéren

A Kisbéri Polgármesteri Hivatal  az alábbiakat tette közzé közösségi oldalán – ebből idézünk:

“2021. június 17-én délelőtt ismét 100 éves születésnapi ünnepségre gyűltek össze a családtagok, rokonok mellett a Kisbéri Őszi Napfény Idősek Otthona dolgozói, lakói, Kisbér város és Császár község polgármesterei.

Az egy évszázadot megélt Sulyok Istvánnét a családtagokon és rokonok mellett Kisbér Város Önkormányzata  és valamennyi lakója nevében Sinkovicz Zoltán polgármester, Császár Község Önkormányzata  és valamennyi lakója nevében Beke Gyöngyi polgármester, az intézmény dolgozói nevében Szarvas Szilveszter intézményvezető, az otthon lakói nevében Rácz Lajosné – akinek a 100 éves születésnapját május 13-án ünnepelték – köszöntötte.

Sulyok Istvánné (Barabás Erzsébet) 1921. június 17-én, Ohio (USA) államban született, majd pár hónapos korában utazott haza szüleivel Magyarországra.

Vérteskethelyen nevelkedett 3 testvérével együtt, akiket sajnos hamar elvesztett.

40 éve sajnos özvegyen maradt, de három fiú gyermeke, 7 unokája és 7 dédunokája szeretete ad neki erőt a mindennapokhoz.

Kisbért is, Császárt is és Vérteskethelyt is az otthonának tekinti, mivel mindig ahhoz a gyermekéhez költözött, ahol éppen szükség volt rá.”

 

Forrás és fotó: Facebook

Írj Te először kommentet "100. születésnapi köszöntés Kisbéren"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*