Letartóztatásban a bakonysárkányi kábítószer ügy gyanúsítottja

/Fotó: Police.hu/

A Komáromi Járási Ügyészség a jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklás bűntette miatt indult ügyben eredményesen indítványozta a férfi elkövető letartóztatásának az elrendelését. 

Az indítvány szerint az elkövető 2021. június 13. napjáig a bakonysárkányi lakóhelyén, az ingatlanának udvarán, illetve melléképületeiben magvakat ültetett el, indiai hasis kendert termesztett oly módon, hogy azokat rendszeresen öntözte annak érdekében, hogy kábítószert termesszen. Az elkövető által elültetett magvakból összesen 491 tő indiai hasis kender növényi egyed fejlődött ki, amelyeket a nyomozó hatóság 2021. június 13. napján lefoglalt. A kifejlődött növényi egyedeket a gyanúsított a lakóhelyén szárította.

A nyomozó hatóság által készített fotók a http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/491-to-kabitoszergyanus-novenyt-talaltak-a-kisberi oldalon tekinthetők meg.

A Komáromi Járásbíróság az indítvány tárgyában 2021. június 17-én ülést tartott, azon az elkövetőt meghallgatta, azt követően hozta meg végzését. A bíróság az elkövető letartóztatását egy hónapra elrendelte. A végzést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be – tájékoztatott bennünket a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

 

Korábbi cikkünk az ügyről: https://kisbermost.hu/2021/06/16/491-to-kabitoszergyanus-novenyt-talaltak-a-kisberi-rendorok/

 

Írj Te először kommentet "Letartóztatásban a bakonysárkányi kábítószer ügy gyanúsítottja"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*