Minden „Bárcsak” váljon valóra – Hátrányos helyzetű gyerekeket támogatna az A VILÁG Gyerektábor

Május 15-ig lehet jelentkezni a kulturális kavalkádot Rédére hozó A VILÁG Gyerektáborba, ahol a gyerekek a világ kultúráiból kapnak egy kis ízelítőt.

A szervező Bárcsak Alapítvány az üresen maradó helyeket hátrányos helyzetű gyerekeknek szeretné meghirdetni, ehhez olyan vállalkozásokat és magánszemélyeket keresnek, akik anyagilag is hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy minden elsóhajtott „Bárcsak” valóra váljon.

Az A VILÁG Gyerektábor célja, hogy a gyerekek számára érdekes, tanulságos, ugyanakkor izgalmas programokat hozzon el, és megmutassa a világ szépségeit, a kultúrák sokszínűségét. A Rédén megvalósuló tábor azoknak szól, akik szeretnék felfedezni a világ színes arcát, az egyes országok hagyományait és művészeti formáit. Idén Franciaország, Szíria, India, Ghána és Brazília kultúráiba nyerhetnek betekintést a résztvevők.

Buda Gergely, a tábor főszervezője elmondta: „Gyermekkorban minden új ismeret és élmény aranyat ér. Célunk, hogy a gyerekek játékos formában tanuljanak, hogy a későbbiekben nyitottabbak, elfogadóbbak és tájékozottabbak legyenek a világ különböző kultúráival szemben. Táborterveink között szerepelnek zenei, táncos és kézműves foglalkozások, bábelőadások, országismereti játékok, amelyek segítségével a gyerekek játékosan sajátíthatnak el új ismereteket.”

Támogassa egy gyermek örömét

Az igazán különleges kalandok és élmények nem valósulhatnának meg a támogatók nélkül. Sok család számára a tábor költsége jelentős terhet jelent, ezt felismerve döntöttek úgy a szervezők, hogy „ösztöndíjas” helyeket is nyitnak. Ezek támogatásához keresnek olyan vállalkozásokat és magánszemélyeket, akik megengedhetik maguknak, hogy anyagilag hozzájáruljanak a nehezebb sorsú gyerekek élményeihez.

„Köszönetünket fejezzük ki a vállalkozásoknak és magánszemélyeknek, akik eddig hozzájárultak, hogy minden gyermek számára elérhető legyen a tábor. A forrásokat elsősorban azoknak a gyerekeknek kívánjuk biztosítani, akik anyagi helyzetük folytán nem engedhetnék meg maguknak a részvételt. A beérkezett anyagi szponzorációnak hála már vannak „ösztöndíjas” helyek, ezek számát szeretnénk bővíteni újabb támogatások bevonásával. Aki úgy érzi, megvan a lehetősége segíteni egy kevésbé szerencsés gyermeknek, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.” – tett hozzá a szervező.

Május 15-ig lehet jelentkezni

Az idei tábor 2024. július 15-én veszi kezdetét, a jelentkezések pedig május 15-ig adhatók el. A részvételi díj 50.000 Ft, amelyet három részletben lehet befizetni. A tábor részletes programjáról és az esti programokról korábbi cikkünkben olvashat.

Az A VILÁG Gyerektáborban a felfedezés sosem ér véget! Kalandra fel, várunk minden kis felfedezőt!

Fontos információk a táborról:

  • Időpont: 2024. július 15-19.
  • Helyszín: Réde, Lesalja major
  • Célcsoport: 10-14 éves korosztály
  • Jelentkezési határidő: május 15.
  • Részvételi díj: 50.000 Ft, 3 részletben fizetendő. Határidők: május 15. (10.000 Ft), június 15. (20.000 Ft), július 5. (20.000 Ft)
  • Az esemény nem ottalvós. Tízórai, ebéd és uzsonna az adott ország ételeiből.
  • Jelentkezés és további információk: Buda Gergely, +36 20 311 160, budagergely@gmail.com

A tábor Facebook oldala: https://www.facebook.com/profile.php?id=61557410735682

 

(X)

Írj Te először kommentet "Minden „Bárcsak” váljon valóra – Hátrányos helyzetű gyerekeket támogatna az A VILÁG Gyerektábor"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*