Két jótékonysági akcióban is részt vettek

/Fotó: Facebook/Ászári Jászai Mari Általános Iskola/

Az  Ászári Jászai Mari Általános Iskola közösségi oldalán írta, hogy két jótékonysági akcióban is részt vettek diákjaikkal karácsony közeledtével.

Ezt írták ezekről:

“Karácsony közeledtével szívesen csatlakozunk különböző alapítványok és szervezetek jótékonysági felhívására, mely szerint segítsünk a rászoruló családoknak, beteg gyerekeknek csokival, játékkal, rajzeszközökkel szebbé tenni az ünnepeket.

Idén a Szeretetcsoki 2023 Jótékonysági Csokigyűjtés Csatlakozási Felhívás!-nak tettük eleget, és „ Egy tábla csoki a beteg gyerekekért”, csokigyűjtést hirdettünk az osztályok között.

A gyerekek komolyan vették a gyűjtést, minden osztály bekapcsolódott a jótékonysági akciókba.

A gyűjtés eredménye: 211 tábla csoki, sok színes ceruza, filctoll készlet, vízfesték, puzzle, és sok-sok játék (összesen 24 kg), amelyet a héten juttatunk el a szervezőknek, akik továbbítják a gyerekeknek.

A kisbéri Családsegítő Központ felhívásának is eleget tettünk, és a kiírásnak megfelelően cipősdobozokba gyűjtöttük az édességeket, rajzeszközöket és a különböző játékokat.

Fontosnak tartjuk, hogy már kisiskolás korban megtanulják diákjaink, hogy segítsenek társaiknak, ha módjukban áll. Különösen karácsony előtt fontos ez.

Tegyük szebbé az ünnepeket!”

 

Írj Te először kommentet "Két jótékonysági akcióban is részt vettek"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*