Pénztárca lopás – videóval

/A kép illusztráció – Fotó: Police.hu/

A Komáromi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a büntetett nő ellen, aki a császári üzletből pénztárcát lopott. 

A cselekményről készített felvétel a https://youtu.be/B9iPPPEAK0Y  tekinthető meg.

A vádirat szerint a sértett 2022. november 9-én a pénztártól történt távozása után, a pénztár mögötti pultra lerakta a pénztárcáját, majd miután elrakta a vásárolt árut, kiment az üzletből, a pénztárcáját azonban a pulton felejtette.

Az elkövető a sértett után fizetett a pénztárnál,  a  pulton megtalálta és eltulajdonította  a sértett  7.000,- Ft értékű  férfi vadász pénztárcáját a benne lévő  700,- Ft készpénzzel, valamint  a sértett nevére kiállított személyi igazolvánnyal, lakcímkártyájával, TAJ kártyával, adókártyával, vezetői engedéllyel, fegyvertartási engedéllyel, vadászjeggyel,  továbbá  gépkocsija forgalmi engedélyével és törzskönyvével  valamint 2 db bankkártyájával együtt.

A nő  az eltulajdonított  értékeket  császári lakására hazavitte, a pénztárcából a 700,- Ft készpénzt kivette, a pénztárcát az okiratokkal  és a bankkártyákkal együtt pedig elégette, így  sértett kára nem térült meg.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetést szabjon ki – tájékoztatott bennünket a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője, Dr. Horváth Sándor.

Írj Te először kommentet "Pénztárca lopás – videóval"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*