Meglátta, eltette…

/Fotó: Police.hu/

Kapva kapott az alkalmon egy férfi, aki egy kisbéri üzletben talált egy pulton hagyott telefont.  Ahelyett, hogy megpróbálta volna visszaadni a tulajdonosának, magával vitte.

A megtaláló helyett a rendőrök adták vissza a mobiltelefonját annak a sértettnek, aki 2023. július 5-én délután vásárlás során felejtette a készülékét egy kisbéri üzletben. A nő a kasszánál kitette a pultra a telefont, majd rátette a táskáját. Mikor végzett a vásárlással, a táskát magával vitte, a mobilt viszont ott felejtette.

Nem sokkal később észrevette, hogy nincs meg a készülék. A bolt biztonsági őrével rögtön visszanézték a kamerafelvételt, amin látszott, hogy a sorban a sértett mögött álló férfi elteszi a telefont, majd távozik az üzletből. A tulajdonos ezután feljelentést tett a rendőrségen.

A kisbéri rendőrök a felvétel alapján azonosították az elkövetőt, akit másnap lopás elkövetése miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A 34 éves férfinál a lopott készüléket is megtalálták, amit még aznap visszaadtak a sértettnek – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Írj Te először kommentet "Meglátta, eltette…"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*