Letartóztatásban maradhat a bakonysárkányi kábítószer ügy gyanúsítottja

/Fotó: Police.hu/

A Komáromi Járási Ügyészség a jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklás bűntette miatt indult ügyben ismét indítványozta a férfi elkövető letartóztatásának a meghosszabbítását.

Az indítvány szerint az elkövető 2021. június 13. napjáig a bakonysárkányi lakóhelyén, az ingatlanának udvarán, illetve melléképületeiben magvakat ültetett el, indiai hasis kendert termesztett oly módon, hogy azokat rendszeresen öntözte annak érdekében, hogy kábítószert termesszen.

Az elkövető által elültetett magvakból összesen 491 tő indiai hasis kender növényi egyed fejlődött ki, amelyeket a nyomozó hatóság 2021. június 13. napján lefoglalt.

A Komáromi Járásbíróság az ügyészség indítványára 2021. június 17-én rendelte el az elkövető letartóztatását, majd legutóbb 2022. március 17-ig meghosszabbította.

Az ügyészség újabb indítványában a letartóztatás három hónappal, azaz 2022. június 17-ig tartó meghosszabbítását kezdeményezte. – tájékoztatott bennünket a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője, Dr. Horváth Sándor.

 

Az ügyről korábban itt írtunk: https://kisbermost.hu/2021/06/16/491-to-kabitoszergyanus-novenyt-talaltak-a-kisberi-rendorok/

Írj Te először kommentet "Letartóztatásban maradhat a bakonysárkányi kábítószer ügy gyanúsítottja"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*