Lebukott – Kisbéri állomás lett a végállomás

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay/

A sértettek bizalmába férkőzött a 29 éves gyanúsított, aki az ismerőseitől készpénzt és ékszert lopott. A bűncselekménnyel okozott kár közel 4 millió forint. A Kisbéri Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát a tettes ellen.

A budapesti lakos nők és férfiak bizalmába férkőzött, majd ezt kihasználva lopta meg őket. A gyanú szerint 2016-tól 2020-ig nem csak Magyarországon, hanem egy alkalommal külföldön is megkárosította az aktuális áldozatát.

Az utolsó alkalommal Kisbéren tevékenykedett B. A., aki a barátnője családjától lopott pénzt. A feljelentést követően a nyomozók azonosították a tettest, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte.

A Kisbéri Rendőrkapitányság 1 rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett, 5 rendbeli kisebb értékre elkövetett lopás vétség és 4 rendbeli szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség miatt folytatott ellene büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Írj Te először kommentet "Lebukott – Kisbéri állomás lett a végállomás"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*