A 81-es úti halálos baleset részletei – Képekkel

/Fotó: Police.hu/

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. június 18-án 16 óra 32 perckor a 81-es számú főúton, Mezőörsnél.

A szemle adatai szerint egy 59 éves petőházi férfi közlekedett teherautójával Kisbér felől Győr irányába, amikor – eddig tisztázatlan okok miatt – elsőként érintőlegesen ütközött egy szemből érkező Renault típusú személyautóval, majd pedig frontálisan nekiütközött a Renault mögött haladó Volán autóbusznak.

A balesetben az 59 éves sofőr a helyszínen életét vesztette. A buszon 30-an utaztak, közülük 20-an sérültek meg. A sérültek egy részét a mentők a helyszínen ellátták, többeket azonban kórházba vittek.

A Győri Rendőrkapitányság tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárásban vizsgálja az ütközés körülményeit.

Az érintett helyszínen a szemle és a műszaki mentés véget ért, így ismét zavartalanul haladhat a forgalom – tette közzé a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Fotók: police.hu

Korábbi cikkünk:https://kisbermost.hu/2021/06/18/frontalis-baleset-a-81-es-fouton-utlezaras/

1 komment a "A 81-es úti halálos baleset részletei – Képekkel"

  1. Kancz Zsuzsanna | 2021.06.21. på 18:34 | Válasz

    Én ezen a buszon ültem mostanáig se tudom ezt az egészet felfogni

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*