Frontális karambol a 81-es főúton – Frissítve

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay/

Frontálisan összeütközött egy autóbusz és egy kisteherautó Mezőörsön, a Fő utcán, azaz a 81-es főút belterületi szakaszán.

A baleset következtében kidőlt egy betonoszlop is. A győri, a pannonhalmi és a kisbéri hivatásos tűzoltókat riasztották a karambolhoz, amelynek helyszínére mentőhelikopter is érkezett.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – tette közzé honlapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

2021.06.18. 17:05

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye:

A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. június 18-án a 81-es számú főút 63. kilométerszelvényében, Mezőörs térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Volán autóbusz és egy kisteherautó ütközött frontálisan.

Az ütközés következtében a kisteherautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A buszon 30-an utaztak, közülük nyolcan sérültek meg az elsődleges adatok szerint, őket a mentők kórházba vitték.

A rendőrség a baleset helyszínét a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta, és a forgalmat a 8224-es számú úton Nyalka irányába tereli.

2021. 06. 18., p – 17:17

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*