Zebrán előzött, több szabálytalansággal együtt a Kisbéri Rendőrkapitányság előtt

/A kép illusztráció/

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki honlapján – változtatás nélkül közöljük:

“A kisbéri rendőrök szabálysértési eljárást indítottak az ellen a motoros ellen, aki egy keréken motorozott és több szabályt is megszegett.

A napokban Kisbéren, a Kossuth Lajos utca felől a Széchenyi út irányába közlekedett utasával egy motorkerékpáros. A férfi haladása során több szabályt is megszegett, hirtelen gyorsítva, egy keréken motorozott a felezővonalon.

Több gépjárművet szabálytalanul a kanyarodósávot használva, a záróvonalat átlépve és két gyalogos-átkelőhelyen előzött meg, majd nagy sebességgel a városból elhajtott. A rendőrök a szabálytalankodót észrevették, mivel mindez a rendőrkapitányság előtti útszakaszon történt.

A motoros keresésére azonnal intézkedtek, és a városban kihelyezett térfigyelőkamerák felvételeinek köszönhetően rövid időn belül  azonosították.

A Kisbéri Rendőrkapitányság az ászári férfi ellen szabálysértési eljárást indított, ellene 150 000 forint pénzbírságot szabtak ki, és 4 hónapra eltiltották a vezetéstől.

Ez esetben a szerencsének köszönhetően nem okozott balesetet a szabálytalankodó motoros, de a szabályok megszegése minden esetben kiemelt baleseti kockázatot jelent. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a balesetek elkerüléséért a legtöbbet mi magunk tehetünk azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve, toleranciát mutatva veszünk részt a közlekedésben.

Figyeljünk oda egymásra,

… hogy mindenki hazaérjen!”

Forrás:police.hu

Írj Te először kommentet "Zebrán előzött, több szabálytalansággal együtt a Kisbéri Rendőrkapitányság előtt"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*