Idén ők kapták “Az év kiváló tanulója” díjat (+Képgaléria)

/Fotó: Facebook/Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium/

A Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium hivatalos Facebook oldalán tette közzé, hogy a kisbéri és környékbeli vállalkozók idén is díjazták sikeres tanulóikat.

Ezt írták:

“Kisbér és körzetének vállalkozói minden évben, a vállalkozók bálján, ünnepélyes keretek között “Az év kiváló tanulója” címet adományozza a Kisbéri Középiskolák végzős tanulói közül kiemelkedő tanulmányi, közösségi munkát nyújtó diákoknak.

2023-ban a Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium 12. osztályos tanulói közül Vachtler Ágnes (kiemelkedő tanulmányi munkájával, aktív diákönkormányzati tevékenységével és a Honvéd Kadét programban nyújtott teljesítményével, amelyet ebben a tanévben egy Haditorna verseny I. helyezésével koronázott meg) és Varga Fanni (kitűnő tanulmányi munkájával, példaértékű szorgalmával, osztályközösségben végzett tevékenységével, sikeres nyelvvizsgájával) érdemelte ki ezt az elismerést.

A díjakat Jámbor Lajos és ifj. Lődi Dénes adták át.

Köszönet a vállalkozóknak azért, mert ezzel a díjjal megerősítik, hogy a szorgalmas, kitartó munka, a megbízhatóság, a tudás elismerést érdemlő érték.”

A Tatabányai Szakképzési Centrum Bánki Donát Szakképző Iskolája (Kisbér) ezt írta:

“2023. január 28-án a Vállalkozások bálja keretében került átadásra a Kisbér és Környéke Vállalkozások Klubja által alapított, AZ ÉV KIVÁLÓ TANULÓJA díj.

A díjat hagyományosan minden évben az iskola nevelőtestülete által leginkább érdemesnek tartott végzős tanulók kapják, 2022-ben név szerint: Szabó Tamara Borbála (kereskedelmi értékesítő) Horváth Balázs Tamás (szerszám- és készülékgyártó).”

További KÉPEKET ITT láthatnak!

 

Írj Te először kommentet "Idén ők kapták “Az év kiváló tanulója” díjat (+Képgaléria)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*