Így történik idén áprilisban a gázóra leolvasás!

/Fotó:nol.hu/

A Kisbéri Polgármesteri Hivatal Facebook oldaláról idézzük alábbi felhívást:

 

“GÁZÓRA LEOLVASÁS!

Tisztelt kisbéri lakosok illetve tisztelt Kisbéren ingatlannal rendelkező tulajdonosok!

A kialakult járványügyi helyzet miatt idén áprilisban az éves ellenőrző gázóra leolvasás elmarad.

Ettől függetlenül természetesen a szolgáltatónak (is) a célja,hogy minden ügyfél a valós mérőállás alapján kapja meg az elszámoló számlát. A Nemzeti Közművek hivatalos közleménye itt: https://www.nkmenergia.hu/…/Sajtokozle…/aktualis/2020/04-09…

13 éve járok az Önök településére,legtöbbjükkel már személyesen is ismerjük egymást. Tisztelettel kérem Önöket,hogy legyenek szívesek elküldeni nekem az aktuális mérőállásokat. (Függetlenül attól,hogy havi diktálás vagy átalány alapján fizetik a számlájukat)

FONTOS!

4 ütemben fogom kérni az állásokat,abban a sorrendben ahogyan olvasni szoktam. Kérem Önöket CSAK ezekről a címekről küldjék mindig mert amíg az egyik feladattal nem végeztem addig a következő feladatot nem kapom meg, nem tudom rögzíteni (nincs hova). Mindig időben tájékoztatni fogom Önöket,hogy mely utcák következnek. ( Feltéve ha az adminisztrátorok megengedik,KÖSZÖNÖM). Létrehoztam csak erre az átmeneti időszakra egy email címet : kisber.gazora@freemail.hu

1. ütemben a következő utcákból várom a mérőállásokat:

– Magyar, Kolozsvári, Fehérvári, Szent János tér, Illényi, Beyr, Béke, Diófa, Weicheim.

Határidő: 2020.április 16 (csütörtök) 17 óra

A mérőóraálláson kívül szükségem van az egyértelmű beazonosításhoz a FOGYASZTÓ NEVére,a FOGYASZTÁSI HELY CÍMére és a MÉRŐ GYÁRI SZÁMának UTOLSÓ 4 SZÁMJEGYére.

Természetesen egy levélben több állást is küldhetnek (családtagokét,szomszédokét,stb) ,sőt ezt külön meg is köszönöm! 2 fontos dolog: fénykép nem kell és itt a facebook-on kérem ne írjanak ez ügyben. KÖSZÖNÖM!

Tisztában vagyok vele,hogy ez az üzenet nem fog eljutni minden ügyfélhez,ezért tisztelettel megkérném Önt aki ezeket a sorokat olvassa,hogy legyen szíves eljuttatni ezt az infót a szomszédba,szülőkhöz,nagyszülőkhöz,idősebb emberekhez vagy bárkihez akiről tudja,hogy rendelkezik gázmérővel.

Ha valakinek nem áll módjában email-ben elküldeni akkor természetesen telefonon is küldhetnek sms-t. (06-20/745-5405)

Ha hívni szeretnének akkor kérem csak április 15 (szerda) 8 óra után tegyék. 4 településen van kint a telefonszámom,nem tudok kezelni egyszerre ennyi hívást.

SEGÍTSÉGÜKET,MEGÉRTÉSÜKET,EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!

Jó egészséget kívánok mindenkinek,vigyázzanak magukra!

Üdvözlettel:

Lehovecz László
https://www.nkmenergia.hu/…/Sajtokozle…/aktualis/2020/04-09…”

 

Írj Te először kommentet "Így történik idén áprilisban a gázóra leolvasás!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*