Megszökött a bűnügyi felügyeletből

/Fotó: Police.hu/

Rédéről egészen Kiskunmajsáig szökött egy bűnügyi felügyeletes. Hiába azonban a 240 kilométeres távolság, így is rendőrkézre került.

Rédei otthonából szökött meg egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi 2023. november 2-án. V. G. bűnügyi felügyeletét október 24-én rendelte el a bíróság. A férfi nem bírta sokáig a bezártságot otthon, egy hét múlva megszökött.

A Kisbéri Rendőrkapitányság nyomozói minden követ megmozgattak, hogy megtalálják a szökevényt. Hamar kiderült, hogy a férfi elhagyta a vármegye területét. Ez azonban nem volt akadály a rendőröknek. Minden eszközt bevetettek, hogy rátaláljanak, és kitartásuknak meg is lett az eredménye.

Kiderült, hogy a 37 éves V. G. Kiskunmajsán bujkál, így a kisbéri rendőrök megkeresésére a Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai 2023. november 6-án elfogták, és őrizetbe vették.

A férfi ellen fogolyszökés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Kisbéri Rendőrkapitányságon – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Írj Te először kommentet "Megszökött a bűnügyi felügyeletből"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*