Pályaorientációs Police Café Kisbéren

/Fotó: Police.hu/

Hatodik alkalommal volt alkalmuk a rendészeti pályára orientálás lehetőségeiről beszélgetni a Komárom-Esztergom vármegyei rendőröknek.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság által még 2022 áprilisában elkezdett Pályaorientációs Police Café 2023. október 26-án a hatodik állomására érkezett.

A kisbéri Wass Albert Művelődési Központ és Városi könyvtár adott otthont a rendezvénynek, amelynek keretében a 25 résztvevő ezúttal is a rendőri pályára vonzás térségi kihívásairól és lehetőségeiről beszélgetett három asztal mellett.

Ezúttal általános és középiskolai diákokból, tanárokból, foglalkoztatási és szociális szakemberekből, polgárőrökből, valamint kisbéri és komáromi rendőrökből állt össze a vendégek köre.

A Rendőrkávéház szakmai megnyitóját a kisbéri rendőrkapitányság vezetője, Vaczula Zoltán r. alezredes, rendőrségi tanácsos tartotta. A módszert dr. Molnár Katalin Police Café képző és moderátor ismertette.

Nemcsak a Police Café szokásosan kellemes hangulatát biztosította, de a szakmailag komoly munkát is inspirálta. A vármegye minden városát végig járó sorozatból még egy rendezvény van hátra, amely 2023. november 23-án Tatabányán lesz – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Írj Te először kommentet "Pályaorientációs Police Café Kisbéren"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*