Több áldozatot is átvert

A kisbéri nyomozók gyanúsítottként kihallgatták azt a 31 éves nőt, aki interneten árult olyan termékeket, melyek soha nem voltak a birtokában.

A gyanú szerint egy szili lakos nő interneten hirdetett egy fűnyírótraktort, melyre jelentkezett is vevő. Gyanútlanul, előlegként elutalt 100 ezer forintot. A sértett megjelent a megadott címen, ahol sem a traktort, sem a hirdetőt nem találta, mivel valótlan adatokat kapott az eladótól.

Feljelentést követően a nyomozás során a kisbéri rendőrök azonosították, majd július 27-én elfogták a 31 éves elkövetőt, aki részletes beismerő vallomást tett. Másik két, eddig felderítetlen bűncselekményt is beismert.

Elmondása alapján egy személygépkocsiért, illetve egy MTZ gyártmányú traktorért is felvett 100-100 ezer forint előleget. Mivel a nyomozás során kiderült, hogy a nő több hasonló jellegű bűncselekményt is elkövetett, ezért a további sértettek felderítése folyamatban van.

A nyomozók 3 rendbeli csalás elkövetése miatt indítottak ellene büntetőeljárást – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Írj Te először kommentet "Több áldozatot is átvert"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*