Ezüstérem az országos bajnokságon

A Kisbéri Kézilabda Klub közösségi oldalán újságolta, hogy nagy sikerrel zárták az U14-es országos lánybajnokság rájátszását: ezüstérmesek lettek!

Idézzük beszámolójukat és Jáki Tamás vezetőedző értékelését:

EZÜSTÉREMMEL zárta az U14-es lánybajnokság felsőházi rájátszását Kisbér csapata!!!

Szombaton Esztergomban lépett pályára csapatunk. A játéknap előtt akár a második, akár negyedik helyen is végezhettünk.

Első mérkőzésünket a Pázmánd csapata ellen vívtuk, akik két fordulóval korábban elvették a veretlenségünket. Szerencsére ez a lányokat is feltüzelte, és végig összeszedett volt a játékunk,támadásban szép gólokat lőttünk,a védekezésünk is rendben volt,kapuban Altziebler Lara hozta a védéseket. Ellenfelünk is nagyon jó játékot mutatott be, végül ha nehéz mérkőzésen is,de sikerült 23-20-as győzelmet aratnunk.

Legjobb góllövőnk Sarus Szofi lett 12 lőtt góllal.

Második meccsünket az „örök rivális” a hazai Esztergom csapata ellen vívtuk. A kapcsolat nagyon jó a két csapat között, mindkét csapat kölcsönösen tiszteli a másikat. Nem is csalódott a szép számú néző. Első félidőben a hazai csapat uralta a pályát, küzdöttünk, hajtottunk. A második félidő elején sikerült kivédekezni néhány támadást, az ellentámadásokat góllal fejeztük be, amitől helyreállt a lányok önbizalma, míg ellenfelünk elbizonytalanodott. A megszerzett vezetést sikerült a mérkőzés végéig megőrizni, 23-20-as győzelmet arattunk egy rendkívül jó csapat ellen.

Legjobb góllövőnk Sarus Szofi lett 14 lőtt góllal.

Jáki Tamás vezetőedző:

Nagyon hosszú és nagyon nehéz idényt sikerült a remek második hellyel lezárnunk. Az egész bajnokság folyamán létszámhiánnyal küzdöttünk, de a csapatunk folyamatosan megmutatta, hogy nagy potenciál rejlik bennük, hatalmas szívvel, egymásért hajtva játszottak. A szülők és a lányok is mindent alárendeltek a csapatnak, amiért hatalmas köszönettel tartozunk nekik. Ennek a csapatnak ez volt az utolsó mérkőzése, de biztosak vagyunk benne Gachovetz Tibor kollégámmal, hogy a következő csapatukban is meg fogják állni a helyüket.”

 

Fotó: Facebook/Kisbér KC

Írj Te először kommentet "Ezüstérem az országos bajnokságon"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*