Késsel ment a bevételért egy kisbéri dohányboltba

/Fotó: Police.hu/

“A kisbéri nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették azt a 29 éves férfit, aki egy helyi dohányboltba késsel ment a bevételért.

Március 31-én 6 óra 46 perckor N. K. a nyitást követően bement Kisbéren egy dohányboltba. Nem vásárolni szeretett volna, a bevételt akarta. Az alkalmazottat a kasszában lévő pénz átadására szólította fel.

Akarata nyomatékosítására egy 15 centiméter pengehosszúságú kést vett elő a zsebéből. Az eladó közölte, hogy nemrég nyitott, nincs pénz, majd telefonja segítségével megkísérelt segítséget hívni. A rabló ezt látva zsákmány nélkül elmenekült. A kamerafelvétel elemzésekor a bűnügyi és a rendészeti állomány közös adatgyűjtése során azonosításra került a 29 éves férfi, akit a Kisbéri Rendőrkapitányság rendőrei még aznap délután a városban elfogtak. A vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredménnyel zárult.

A nyomozók N. K-t gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerő vallomást tett. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlete, illetve kábítószer birtoklás miatt indult büntetőeljárás. A férfi nem tudott értelmes választ adni a tettére. A rendőrség őt őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Komáromi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására” – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Írj Te először kommentet "Késsel ment a bevételért egy kisbéri dohányboltba"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*