Így intézhet ügyeket megyénkben a téli igazgatási szünetben

Tatabányán, Bábolnán, valamint országszerte összesen 60 kijelölt kormányablak és a Központi Okmányiroda a december 22. és január 6. között elrendelt igazgatási szünet ideje alatt is nyitva tart.

Ebben az időszakban a legtöbb hivatali ügyfélszolgálat zárva lesz, de a halaszthatatlan közfeladatokat és hatósági teendőket ellátják a kormányhivatalok. Aki teheti, az előre tervezhető ügyeit még december 21-ig intézze el, a szünet alatt csak a legsürgősebb esetekben keressék fel az ügyfelek a nyitva tartó kormányablakokat!

A szünetben is felkereshető kormányablakok korlátozott nyitvatartása országosan egységes lesz: december 22-én csütörtöki ügyfélfogadási rend szerint működnek, majd karácsony után, hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között lesz lehetőség az ügyintézésre. Az érintett pénteki napokon (december 23-án, 30-án és január 6-án) minden kormányablak zárva tart.

Fontos, hogy az elkészült okmányok kézbesítését december 12-étől már csak olyan kormányablakokba lehet kérni, amelyek az igazgatási szünetben is nyitva lesznek. A nyitva tartó kormányablakokról a kormanyablak.hu oldalon lehet tájékozódni.

Komárom-Esztergom megyében is tud ügyet intézni, ERRŐL ITT TALÁL INFORMÁCIÓT!

 

Forrás: Komárom-ESztergom Megyei Kormányhivatal

Írj Te először kommentet "Így intézhet ügyeket megyénkben a téli igazgatási szünetben"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*