Torlódásra, megnövekedett menetidőre számíthatunk a 13-as főúton

A mai napon megkezdődött a 13-as főút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a főút M1-es csomópontja melletti részen a lokális burkolatcsere.

A Magyar Közút szakemberei nappal jelzőőrös, éjszaka jelzőlámpás forgalomirányítás mellett dolgoznak.

A lokális burkolatcsere várhatóan április 12-e, kedd estére elkészül, míg a Komárom felé vezető oldalon ugyanezen munkákra Húsvét után kerül sor.

A szintén ma kezdődött aszfaltozási munkák ideje alatt jelentősebb torlódásra, megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri az autósokat, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, a munkaterületekre figyelmeztető és ott érvényben lévő korlátozásokat tartsák be.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu  weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri, a felújítást az ő érdekükben végzik el.

Írj Te először kommentet "Torlódásra, megnövekedett menetidőre számíthatunk a 13-as főúton"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*