A Szente Optika aktuális akciója

Hoya iD progresszív akció

Személyre szabott Hoya multifokális lencsék

35% kedvezménnyel!

Az akció  2020. január 31-ig tart.

Az akcióban résztvevő lencsék:

Myself, MyStyle V+ és MyStyle V+, EyeGeniusLifeStyle 3 és 3iWorkStyle V+

  • Hoyalux iD Myself
     a Hoya legújabb, forradalmi progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy Ön mindig a legjobbat hozza ki önmagából!
  • MyStyle V+
    kristálytiszta, stabil látómezőt biztosít majd Önnek, bárhol, bármikor, bármilyen tevékenységeket végezzen is Ön mindennapjai során. A konzultáció és szemvizsgálat során látszerésze minden fontos információt begyűjt majd Önről, beleértve az Ön életstílusát és szemüvegviselési szokásait is. Ezen információk birtokában a Hoya egy olyan távoli, közép távoli és közeli zónával rendelkező szem-üveglencsét gyárt majd Önnek, amelyet tökéletesen az Ön vizuális igényeire szabtak!
  • LifeStyle 3 a Hoya új, prémium progresszív lencséje, mely három változatban érhető el, így tökéletesen illeszkedik a szemüvegviselő életstílusához.A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle 3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. Emellett, megszokásuk is rendkívül egyszerű!
  • WorkStyle V+ a Hoya exkluzív, személyre szabott beltéri szemüveglencséje. A Hoya legszélesebb látómezőt biztosító beltéri szemüveglencséje, mely nyugodt, éles látást biztosít mind közelre, mind középtávolságra. A WorkStyle V+ egyedi kialakításának köszönhetően az Ön személyes munkakörülményeinek és szemüvegviselési szokásainak meg-felelően kerül kialakításra!

Az akciónk során 35% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya iD multifokális szemüveglencsék áraiból (kivéve a Sensity fényresötétedő opciók áraiból). Az ajánlat más kedvezményekkel össze nem vonható és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.

Kisbér, Széchenyi utca 2/A
+36 34 354 427
szenteoptika@szenteoptika.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8:00 – 17:00
Szombat: 8:00 – 12:00

 

Forrás:szenteoptika.hu

Írj Te először kommentet "A Szente Optika aktuális akciója"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*