Kisbéri sikerek

/Korábbi fotó: Facebook/AvEnGarde Vívó Sportegyesület/

Ahogy azt előzetesen beharangoztuk, a vérteskethelyi székhelyű AvEnGarde Vívó Sportegyesület 2024. április 6-án vívóversenyt rendezett Kisbéren a sportcsarnokban.

Az AvEnGarde GPV 23/24 Kisbéri Nyuszi Kupán három kisbéri aranyérem született.

Az egyesület három helyi utánpótlás korú tehetsége 8 érmet „tartott itthon” a közel kétszáz egyéni és majdnem harminc csapat közül  – írta Facebook oldalán a Kisbéri Polgármesteri Hivatal.

Mint írták, az első aranyat Tóth Eszter szerezte a versenyen serdülő korosztályban, a versenysorozatban már negyedszer.

Kovács Leila, aki a három évvel idősebb korosztályban Eszterrel indult, bronzérmes lett.  Délután Leila saját korosztályában nem talált legyőzőre, így ő is a dobogó legfelső fokára állhatott.

Csapatversenyben Eszter serdülő korosztályban vegyes csapattal indult: Vásárhelyi Patrik és Molnár Dániel voltak társai. Mindhárman nagyszerűen vívtak, és idén először feljutottak a dobogó legfelső fokára.

Gyermek lány csapatban két kisbéri lány állt pástra: Kovács Leila és Horváth Szonja, csapattársaik Lévay Zsófia és Varga Simon voltak.

A cél nekik is a dobogó legfelső foka volt, de a döntőbe jutás nem jött össze, viszont a harmadik helyért vívott csatában győztek.

Eszter késő délután még pástra állt felnőtt szabadidős versenyszámban is, ahol egészen az ezüstéremig menetelt.

Csapatban Egri Fannival, Szép Emesével és Laki Boglárkával álltak pástra. A versenynap utolsó szabadidős csapat versenyszámában is eljutottak a dobogóra, a lányok bronzérmesek lettek – fejeződik be a tudósítás.

Írj Te először kommentet "Kisbéri sikerek"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*