Fehérvárcsurgóra vonultak a kisbéri tűzoltók (+Képek)

Megfékezték a lángokat a fehérvárcsurgói telephelyen, a Moharakodó úton, ahol egy megközelítőleg tíz méter magas és kétezer négyzetméter alapterületű darálék kupac égett.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor mellett székesfehérvári és kisbéri hivatásos, móri önkormányzati, valamint fehérvárcsurgói és bodajki önkéntes tűzoltókat riasztottak a helyszínre.

Az egységek összesen nyolc víz- és habsugárral fékezték meg a lángokat. A kupacon még izzás tapasztalható, ezért a rajok habsugarakkal dolgoznak.

A tűzoltói beavatkozás ideje alatt az egészségügyi biztosítást a Fejér Medic egyesület végzi – közölte honlapján a Katasztrófavédelem a VÉSZ alkalmazással.

2024.02.23. 20:12

FRISSÍTÉS:

Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával eloltották a lángokat Fehérvárcsurgón, a Moharakodó úton.

A telephelyen egy megközelítőleg tíz méter magas és kétezer négyzetméter alapterületű darálék kupac égett. A katasztrófavédelmi mobil labor mellett székesfehérvári és kisbéri hivatásos, móri önkormányzati, valamint fehérvárcsurgói és bodajki önkéntes tűzoltókat riasztottak a helyszínre.

A rajok összesen nyolc víz- és habsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A tűzoltói beavatkozás ideje alatt az egészségügyi biztosítást a Fejér Medic egyesület végezte – közölte honlapján a Katasztrófavédelem a VÉSZ alkalmazással.

2024.02.24. 00:54

Fotók:Facebook/Bodajki Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Fotó: Facebook/Móri Tűzoltóság

Írj Te először kommentet "Fehérvárcsurgóra vonultak a kisbéri tűzoltók (+Képek)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*