“Erzsébet-karácsony”-on jártak a kisbéri diákok (+Képgaléria)

/Fotó: Facebook/

A Kisbéri Petőfi Sándor Általános Iskola közösségi oldalán számolt be arról, hogy a múlt héten a hatodik évfolyam 28 tanulója 3 kísérővel vett részt az Erzsébet-karácsony elnevezésű kulturális programsorozaton a zánkai Erzsébet-táborban.

Mint írták, “a gyerekekre és a kísérőkre kulturális és szórakoztató előadások, valamint szabadidős és adventi programok is vártak mindössze 1000 forintos regisztrációs díjért és az útiköltség áráért. A két nap folyamán cirkuszi előadáson, népi betlehemi játékkal egybekötött karácsonyi táncházon, sportvetélkedőn, Krisz Rudi karácsonyi koncertjén vehettek részt tanulóink.

Emellett korcsolyázhattak, lézerharcolhattak és diszkózhattak diákjaink. A napi ötszöri étkezés mellett karácsonyi finomságokkal kedveskedtek a szervezők a táborozóknak. Utolsó napon bőséges úti élelmiszercsomaggal és egy Mikuláscsomaggal indulhattak haza a gyerekek. A tábor főterén adventi vásárt utánzó bódék működtek, ahol teát és forró csokit ihattak a táborozók korlátlan mennyiségben. A gyönyörű dekorációkkal és adventi díszekkel teljesen átjárta diákjaink szívét a karácsonyi hangulat.

Úgy gondoltuk, a Balaton-felvidéket nem hagyhatjuk el anélkül, hogy egy természeti nevezetességhez el ne látogatnánk. Az utazás utolsó napján meglátogattuk szép kilátást nyújtó balatonfüredi Tamás-hegy aljában nyílt Lóczy-barlangot. A félórás séta során megcsodálható volt a befoglaló kőzet gyűrt rétegsora és padjai, valamint a ma már csak rejtett zugokban található aragonit kristály csoportjai. A túra után a gyerekek interaktív kiállításon vettek részt egy forró tea kíséretében. A látogatóközpontból mindenki apró ajándékkal, egy darab kovakővel térhetett haza.

Ezután már csak a kétórás hazaút várt ránk. Hatalmas élménnyel és kellő fáradtsággal térhettek haza tanulóink a családjukhoz” – fejeződik be az élménybeszámoló.

További képek ITT LÁTHATÓK!

Írj Te először kommentet "“Erzsébet-karácsony”-on jártak a kisbéri diákok (+Képgaléria)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*