Díjat kapott az ászári Sertec Auto Structures Hungary Kft.

A Sertec Auto Structures Hungary Kft. közölte ma délután közösségi oldalán, hogy elnyerte a JLRQ Award-ot a Sertec ászári gyára (SASH).

Leírták, hogy “5 év megfeszített munkájának eredményeként 2023. november 8-án a vállalat 300 munkatársa, a Sertec cégcsoport Vezérigazgatója Grant Adams és az igazgatósági tagok Ben Higgins és Richard Sadler együtt ünnepelték, hogy Andrew McLure a JLR Global STA igazgatója, Matej Dubčák JLR STA manager, Barbora Matvejová JLR STA Mérnök, Borbély Sándor és Hágen Dénes JLR Beszerzők jelenlétében átadta a díjat Mihalicz Antalnak, a Sertec ászári gyár igazgatójának.

A gyár vezetősége köszönetét fejezi ki minden kedves munkatársának, akik odaadó munkájának köszönhető ez a kitüntetés.”

Hozzátették, hogy “külön köszönetünket fejezzük ki azon munkatársainknak, akik 2018 óta a díj elnyerése érdekében kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Martin Hinkley-nek volt üzemvezetőnknek, John Swinhoe volt gyárigazgatónak, akik a siker alapjait letették, továbbá Vasali Tibor NPI és Minőségbiztosítási Vezetőnek, Paksi Gábor Termelési és Mérnökségi Vezetőnek, Krausz Katalin Logisztikai Vezetőnek, Kovács Zoltán Kontrolling Vezetőnek és Tarjányi Csaba Vevői Minőségbiztosítási Vezetőnek, akik évek óta a JLRQ elnyeréséért dolgoztak” – fejeződik be a közlemény.

 

Forrás: Facebook

Írj Te először kommentet "Díjat kapott az ászári Sertec Auto Structures Hungary Kft."

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*