Halálos baleset a 81-esen Bakonysárkánynál – Frissítve

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. június 5-én 10 óra 18 perckor a 81-es számú főút 34-es kilométerénél, Bakonysárkány térségében,

ahol egy személygépjármű – eddig tisztázatlan körülmények között – összeütközött egy tehergépkocsival.

A baleset során a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a gépjárművezetők a baleset helyszínét Bakonycsernye, valamint Bakonysárkány irányába kerülhetik el.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A Katasztrófavédelem közleménye:

Összeütközött egy folyékony bitument szállító kamion és egy személyautó a 81-es főút Mór és Bakonysárkány közötti szakaszán.

A baleset következtében a kamion az oldalára borult.

Az esethez a székesfehérvári hivatásos és a móri önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

A helyszínen tartózkodik a katasztrófavédelmi mobil labor is. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

FRISSÍTÉS:

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. június 5-én délelőtt a 81-es számú főút 34-es kilométerszelvényében egy személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött össze, melynek következtében az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök az érintett útszakaszon a teljes útlezárást 14 óra 15 perckor feloldották, jelenleg a forgalom váltakozó irányban, félpályán halad.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

2020. 06. 05., p – 14:29
FRISSÍTÉS:

A rendőrök 19 óra 20 perckor feloldották a forgalomkorlátozást a 81-es számú főút 34-es kilométerszelvényében, Bakonysárkány közelében.

Ismét teljes szélességében járható az érintett útszakasz.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

2020. 06. 05., p – 19:26

Korábbi tudósításunk:

Baleset miatt teljes útlezárás a 81-es főúton Kisbér és Mór között

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*