A Szente Optika aktuális akciója Kisbéren

Az alábbi akciót kínálják most:  “Március 31-ig Prémium tükröződéscsökkentő réteg akció!

Az akció során a Hi-Vision LongLife réteget a Super Hi-Vision felületkezelés árán adjuk, a BlueControl réteg pedig további 1990 Ft-ért érhető el.

  • Hi-Vision Longlife a létező legtartósabb felületkezelés. Hosszú éveken keresztül és minden körülmény között tiszta látást biztosít, a réteg rendkívüli karcállóságának köszönhetően. Antisztatikus hatása megakadályozza, hogy a por megtapadjon a lencse felületén. Tökéletes tükröződésmentesség. Könnyű tisztíthatóság és optimális átlátszóság még hosszú használat és gyakori, intenzív törölgetés után is. Tartós víz- és szennyeződéstaszító hatás, tiszta, kontrasztos látás biztosít.
  • A BlueControl réteggel kombinálva a felületkezelés, különleges kényelmet biztosít viselőjüknek – amellett, hogy rendkívül karcálló, vízlepergető, por- és szennyeződés taszító, még a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt is semlegesíti,  extra kényelmet nyújtva majd Önnek – még a digitális eszközök használata közben is!

Akciós ajánlatunk más kedvezményekkel nem vonhatóak össze és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.”

 

Kisbér, Széchenyi utca 2/A
+36 34 354 427
szenteoptika@szenteoptika.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 8:00 – 17:00
Szombat: 8:00 – 12:00

Írj Te először kommentet "A Szente Optika aktuális akciója Kisbéren"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*