Dr. Székely András Imre főorvos magánrendelése

Dr. Székely András Imre

Gasztroenterológiai, belgyógyászati és foglalkozás egészségügyi magánrendelés
8060 Mór, Köztársaság tér 7/b. és
Táncsics M. u. 19/a  (Zsálya Patika emeletén)   Tel: 06-70/523-0515

 

– Altatásban végzett fájdalom mentes gyomor és vastagbél tükrözés

– Emésztőszervi és egyéb belgyógyászati betegségek kivizsgálása, gyógyítása és gondozása

Rendelés:

Kedd: 16.00 – 18.00 óráig    Mór, Köztársaság tér 7.

Csütörtök: 16.00 – 18.00 óráig    Mór, Táncsics M. u. 19/a    (Zsálya Patika emeletén)

Bejelentkezés: 06/70-523-0515

Mit is jelent a gasztroenterológia?

A gasztroenterológia a belgyógyászat azon területe, mely az emésztőszervi megbetegedésekkel, azok diagnosztikájával, gyógyításával és gondozásával foglalkozik. Ide tartoznak a nyelőcső, a gyomor, a vékony és vastagbél, a máj, az epehólyag és epeutak valamint a hasnyálmirigy betegségei.

Gasztroenterológiai rendelésem feladata az emésztőszervi panaszok kivizsgálása.

Ha az Ön panaszai között szerepel hasi fájdalom, puffadás, görcs, hasmenés, székrekedés, véres vagy fekete széklet, hányinger, gyakori hányás, gyomor vagy nyelőcső égés, tartós étvágytalanság, fogyás, vérszegénység bármely formája, közvetlen hozzátartozóknál előforduló rosszindulatú emésztőszervi megbetegedés, forduljon hozzám bizalommal azok kivizsgálására az esetlegesen talált elváltozás gyógyítása és amennyiben szükséges hosszú távú gondozása érdekében.

Ezen kivizsgálások részeként végzek fájdalmatlan endoszkópos vizsgálatokat, vagyis a nyelőcső, a gyomor, a nyombél, és a vastagbél diagnosztikus és terápiás tükrözéses vizsgálatait.

Meggyőződésem, hogy a betegek által rettegett gyomor és vastagbél tükrözéseket lehet olyan technikával és gyógyszeres előkészítéssel végezni, ami a betegeknek  megterhelést és kellemetlenséget nem okoz. Ehhez nincs szükség mély altatásra, műtétekhez szükséges narkózisra.

Az endoszkópos vizsgálatokat vénás injekcióval biztosított felületes altatásban végezzük, mely biztosítja a fájdalommentességet.
A felületes altatásban végzett vizsgálat gyakorlott endoszkópos orvos által, megfelelő endoszkópos technikával kivitelezve  szükségtelenné teszi a narkózist igy elkerülhetőek annak esetleges szövődményei, az ahhoz feltétlenül szükséges részletes laboratóriumi vizsgálatok és nem utolsó sorban annak nem elhanyagolható költségei.A vizsgálatokhoz sok éves gyakorlattal rendelkező tapasztalt szakasszisztensek nyújtanak segítséget.

A vizsgálatokat nyugodt, barátságos környezetben modern műszerekkel felszerelt rendelőimben végzem.