Kisbérnél ért véget a száguldás

/A kép illusztráció – Fotó: Police.hu/

A rendőrök elfogták azt a járművezetőt, aki 138 km/h-val hajtott a 81-es főúton.

A Kisbéri Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály munkatársai 2023. február 4-én sebesség-ellenőrzést hajtottak végre a 81-es számú főúton.

Az akció során bemértek egy járművezetőt a 81-es számú főúton, aki a megengedett 90 km/h helyett 138 km/h-val közlekedett. A szlovák állampolgárságú férfi emellett nem tudta igazolni a Magyarországon való jogszerű tartózkodását, és az is kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel.

Ráadásul vele szemben a Schengeni Információs Rendszerben elhelyezett körözés alapján tartózkodási hely megállapítását is elrendelték. A 31 éves férfit az egyenruhások előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra.

Az intézkedés során a Komáromi Rendőrkapitányság illetékességi területén szolgálatot teljesítő szlovák rendőrök megerősítették az engedély nélküli vezetés tényét.

A férfi részére a rendőrök a sebességhatár túllépése miatt 45.000 forint értékben közigazgatási bírságot, a tartózkodási szabályok megsértése miatt 50.000 forint helyszínbírságot szabtak ki. A sofőr ellen az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak, és őrizetbe vették – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Írj Te először kommentet "Kisbérnél ért véget a száguldás"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*