A kisbéri rendőröknek gyanús lett az illat (+Képek)

/Fotó: Police.hu/

A kisbéri rendőrök egy ittas kerékpárossal szemben intézkedtek, de a kábítószer illata elárulta a tulajdonosát. A nyomozók további növényeket is találtak a kutatás során.

A járőrök egy kerékpárral közlekedő rédei lakos ellenőriztek augusztus 1-jén délelőtt Kisbéren. Az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett az 57 éves férfinél.

A rendőröknek furcsa volt a személy viselkedése, valamint az illat is, amit megéreztek. A csomagjai között, három zacskóban is szárított növényi származékot találtak a rendőrök, akik rögtön sejtették, hogy mivel lehet dolguk.

A férfit további mintavételre a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították. A kerékpárossal szemben 50 ezer forint helyszíni bírság került kiszabásra.

A nyomozók, az elsődleges nyomozati munkák során megállapították, hogy további kábítószergyanús növények is lehetnek a férfi birtokában.

A megérzésük nem csalt, a kertjében már ültetett kábítószergyanús növényeket, valamint szárított növényt is lefoglaltak a kutatás során.

A rédei lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az ügy vizsgálatát szakértő bevonásával végzi – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  a Police.hu oldalon.

Fotók: Police.hu

Írj Te először kommentet "A kisbéri rendőröknek gyanús lett az illat (+Képek)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*