Életveszélyesen megfenyegette volt élettársát (+Videó)

/Fotó: Police.hu/

Az etei férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársai előállították, a kisbéri nyomozók pedig őrizetbe vették.

A rendőrségen egy nő tett feljelentést 2022. július 17-én, miszerint volt élettársa életveszélyesen megfenyegette őt és jelenlegi párját. Az asszony elmondta, hogy a férfi, aki otthon több lőfegyvert is tart, megöléssel fenyegetőzött.

Az etei lakos elfogása érdekében a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is kirendelésre került, akik még aznap a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították Sz. I-t, majd átadták őt a kisbéri rendőröknek.

A 61 éves etei férfi otthonában tartott kutatás során a rendőrök lefoglaltak három engedéllyel tartott fegyvert, a hozzá tartozó lőszerekkel. Egy titkos rekeszben egy kisgolyós fegyvert és több mint 300 lőszert is találtak, amelyre a gyanúsítottnak nem volt engedélye.

Sz. I-t a kisbéri nyomozók zaklatás bűntett és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását – közölte a  Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

VIDEÓ:

Írj Te először kommentet "Életveszélyesen megfenyegette volt élettársát (+Videó)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*