Egy nap, négy ittas sofőr

A Kisbéri Rendőrkapitányság egyenruhásai Finn módszeres ittasság ellenőrzést hajtottak végre a kapitányság illetékességi területén 2022. július 4-én.

A rendőrök 5 óra 53 perckor a 13-as számú főúton állítottak meg egy nyergesvontatóval közlekedő férfit. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért a mérési eredmények alapján részére 100.000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki.

Fél órával később szintén a 13-as számú főúton még egy járműszerelvény sofőrjével szemben jelzett pozitívat a szonda. A 44 éves járművezető 100.000 forint bírságot kapott.

Szintén a reggeli órákban állítottak meg az egyenruhások ugyanezen az útszakaszon egy gépjárművezetőt. Az alkoholszonda igazolta, hogy az 58 éves sofőr a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ezért ellene a mérési eredmények alapján büntetőeljárás indult, vezetői engedélyét pedig elvették.

Ezen a napon délután a rendőrök egy segédmotor-kerékpárossal intézkedtek Súron. A 48 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

Írj Te először kommentet "Egy nap, négy ittas sofőr"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*