Forgalomkorlátozás lesz a 13-as fűúton

/A kép illusztráció/

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul a 13-as főút mintegy 5,5 kilométeres szakasza a komáromi körforgalom és az M1-es autópálya között, a munkaterület tartalmazza az autópálya fel- és lehajtó ágak főúti csomópontjait is.

A munkálatok ezen a héten ároktisztítással és a marási munkálatok előkészítésével indulnak, majd a március 28-i héten az aszfaltmarással folytatódnak.

A várhatóan július közepéig tartó munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, a munkaterületekre figyelmeztető és ott érvényben lévő korlátozásokat tartsák be.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu  weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri, a felújítást az ő érdekükben végzik el – tájékoztatott bennünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztálya.

Írj Te először kommentet "Forgalomkorlátozás lesz a 13-as fűúton"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*