Földön és levegőben ellenőriztek a kisbéri rendőrök – Képek

/Fotó: Police.hu/

A szabályszegő járművezetők kiszűrése és a balesetek megelőzése érdekében ismét fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök a Komáromi és a Kisbéri Rendőrkapitányság területén.

Utóbbira 2022. február 8-án került sor. Az akció ideje alatt a rendőrök Finn módszeres ittasság ellenőrzés során két óra leforgása alatt 260 gépjárművezetőt szondáztattak meg.

Az ellenőrzött sofőrök szabálykövetők voltak, egyiküknél sem merült fel ittasság. A fokozott ellenőrzés során a 81-es számú főúton a felfestett záróvonal ellenére szabálytalanul előző járművek kiszűrésére drónt is bevetettek a rendőrök, melynek köszönhetően 8, szabálytalanul előző gépjárművezetővel szemben intézkedtek a kisbéri egyenruhások.

 

Két nappal később a Komáromi Rendőrkapitányság területén hajtottak végre hasonló ellenőrzést a rendőrök. A három órás akció elsősorban a záróvonal átlépésével és a vasúti átjáró tilos jelzésen történő áthaladásával kapcsolatos szabályszegésekre irányult.

Helyszíni bírságot összesen 13 járművezetővel szemben szabtak ki az egyenruhások. Volt aki az előzési szabályokat szegte meg, négyen átlépték a záróvonalat, és volt olyan járművezető is, aki áthaladt a vasúti átjárón a tilos jelzés ellenére – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

Fotó: Police.hu

Írj Te először kommentet "Földön és levegőben ellenőriztek a kisbéri rendőrök – Képek"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*