Aktuális információk a kisbéri Zorán koncerttel kapcsolatban

A WAMK közleménye a már  három alkalommal elmaradt Zorán koncerttel kapcsolatban:

“Kedves kisbéri, hántai és Kisbér környéki Ismerőseink!

A 2021. decemberében elmaradt Zorán-koncert új időpontja 2022. március 29-e 19:00 óra.

A világos és egyértelmű kommunikációhoz hozzátartozik, hogy elmondjam: 130 fő még nem váltotta vissza a decemberre szóló jegyeket, azaz ők továbbra is várják, szeretnék, ha ez a koncert megvalósulhatna. Hiszem, hogy ennél még sokkal többen szeretnék hallani Zoránt itt Kisbéren, hiszen a két évvel ezelőtti első és második időpontra-, amelyek a pandémia miatt hiúsultak meg-, egy héten belül elfogyott több, mint 400 jegy.

Azért tartom fontosnak ezeket az előzményeket, körülményeket ismertetni, mert ez a koncert, – ami egy társadalmi esemény egy közösség, egy város életében, egy nem mindennapi alkalom -, csak akkor valósulhat meg Kisbéren, ha telt ház lesz.

Bízom benne, hogy azok, akik két évvel ezelőtt lelkesen készültek erre az alkalomra, akik már hallották Zoránt, akik még nem, de szeretnének részesei lenni egy közel kétórás, élőzenés koncertnek, azok eljönnek most! A tavaszi megújulás reményében bízom a találkozásban, és abban, hogy ez az esemény nem csak egy terv marad, hanem sokunk számára életre szóló élmény!

(Jegyek továbbra is a korábbi – 6000 Ft-os áron- kaphatók a WAMK-ban, a meglévő, vissza nem váltott jegyek közül csak a 2021. december 7-i koncertre szóló jegyek érvényesek. A korábbiak nem. Minden kérdésre szívesen válaszolunk személyesen vagy telefonon 06-34-353-903)”

 

Forrás: WAMK

 

/Sztefanovity Zorán – Részlet a képből. A kép forrása: wikipedia – fotó: Perger László/

 

Írj Te először kommentet "Aktuális információk a kisbéri Zorán koncerttel kapcsolatban"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*