Eredményt hirdettek a kisbéri gyerekeknek kiírt rajzpályázaton

/Fotó:Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat/

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat honlapján és közösségi oldalán tette közzé, hogy eredményt hirdettek a kisbéri gyerekeknek kiírt rajzpályázaton:

“A Komárom-Esztergom Megyei Területfejlesztési Kft. által 2021. augusztustól októberig megrendezett rajzpályázatra a kisbéri 6-12 éves gyerekek a biztonságos és környezetbarát kerékpározás témájában készítettek remek rajzokat.

A gyerekek alkotásai jól mutatják, hogy környezettudatosak és egyre több ismerettel rendelkeznek a biztonságos kerékpározás témájában. Ezúton is gratulálunk a pályázóknak!

A rajzpályázatra a TOP-3.1.1-16-KO1-2020-00008 azonosító számú, „KISBÉR Város települési kerékpárút-hálózat fejlesztése” című, Kisbér Város Önkormányzata és a KEM Területfejlesztési Kft. által, konzorciumban megvalósuló Európai Uniós projekt részeként, szemléletformálási tevékenység keretében került sor.

Mivel mindegyik alkotás remekül sikerült, sorsolással kerülnek ki a szerencsés nyertesek.

Három szerencsés egyenként 10 ezer forint értékű Decathlon ajándékutalvánnyal gazdagodik, melyből kerékpáros felszereléseket vásárolhatnak.

A nyertesek kisorsolását videóban rögzítettük, amelyek megtekinthetők e bejegyzésben.

A sorsolás eredménye:

1. Kocsis Dominik

2. Zsédöly Barnabás Norbert

3. Bajcsai Csenge

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a részvételt! A rajzpályázat eredményéről minden résztvevőt tájékoztatunk. Biztonságos közlekedést és további szép kerékpáros élményeket kívánunk! ”

A sorsolási videók:

https://drive.google.com/file/…

https://drive.google.com/…/1MX4a5kqjQGS…/view…

https://drive.google.com/…/1s70xv8IdCRDq5PdLW…/view…

 

Forrás: Facebook és Mimegyenk.hu

Írj Te először kommentet "Eredményt hirdettek a kisbéri gyerekeknek kiírt rajzpályázaton"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*