Ászári pedagógusnap – díjazottakkal

Ászár község hivatalos Facebook  oldalán olvasható, hogy köszöntötték a helyi pedagógusokat – ebből idézünk:

PEDAGÓGUSNAP 2021

A Közösségi Házban 2021. június 10-én köszöntöttük az ászári óvoda, iskola pedagógusait és a nevelési-oktatási környezetet biztosító munkatársaikat.

Újabb három pedagógussal gyarapodott az Öllős Mór-díjazottak tábora.

Idén ezt a rangos elismerést Greinerné Ábrahám Erzsébet (Zsóka néni), az Ászári Jászai Mari Általános Iskolában végzett magas színvonalú tanári munkájáért, a gyermekek változatos és igényes vizuális nevelése terén, valamint az iskola esztétikus megjelenéséért kifejtett kiemelkedő tevékenységéért; Lovasi Péterné (Etelka néni), az iskolában végzett több évtizedes elhivatott, magas színvonalú tanítói munkásságáért, a kisiskolások generációinak nevelése és matematikai oktatása terén végzett eredményes tevékenységéért és Horváthné Diffinger Erzsébet (Erzsi óvó néni), az Ászári Kuckó Óvodában végzett több évtizedes magas színvonalú óvodapedagógusi munkájáért, a kisgyermekek ének-zenei nevelése terén, valamint a közösség fejlesztésében kifejtett folyamatos, kiemelkedő tevékenységéért vehette át ünnepélyes keretek között.

Óvodás, iskolás gyerekek, de még a kerékteleki gitáros „legények” is köszöntötték a gyermekeinkért dolgozó hölgyeket, urakat.

Részlet Pekár Zsolt polgármester beszédéből:

„Ászár Község Önkormányzata nevében tisztelettel köszöntöm pedagógusnap alkalmából. Köszönöm Önnek mindazt, amit az ászári iskolába, óvodába járó gyerekekért tett, tesz: az oktatást, a nevelést, a szeretetet, a törődést, a lelkiismeretes munkát, …. Megkülönböztetve köszönöm az idei, ebben a különösen terhelt tanévben végzett embert próbáló helytállását…”

 

Címlapkép: Facebook/Ászár község hivatalos oldala

Írj Te először kommentet "Ászári pedagógusnap – díjazottakkal"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*