Fellökte a provokatív, ittas sértettet Kisbéren, aki életveszélyes sérülést szenvedett

/Fotó: Pixabay/

A gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétsége miatt indult ügyben a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki fellökte a provokatívan viselkedő ittas férfit, mert attól tartott, hogy élettársát inzultálni fogja.

A vádirat szerint a férfi az élettársával együtt 2020. november 18-án a délelőtti órákban Kisbéren egy dohánybolt előtt várakozott, ahol felfigyeltek a sértettre, aki hangosan, artikulálatlanul beszélt az ott lévőkhöz. A vádlott felszólította a sértettet, hogy fejezze be a kiabálást és menjen el onnan.

A sértett azonban ennek nem tett eleget és a vádlott élettársára utalva kérdezte tőle, hogy a „Tiéd, tiéd?” A vádlott ebből azt gondolta, hogy a sértett az élettársa közelébe megy és inzultálni fogja őt, emiatt meglökte a sértettet. Az ittas sértett a lökés következtében a földre esett, beverte a fejét és elvesztette az eszméletét.

A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes koponyasérülést szenvedett el. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya által lezárt nyomozást követően benyújtott vádiratban az ügyészség indítványozta, hogy a Tatabányai Törvényszék a férfival szemben felfüggesztett fogházbüntetést szabjon ki.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtóközleménye

Írj Te először kommentet "Fellökte a provokatív, ittas sértettet Kisbéren, aki életveszélyes sérülést szenvedett"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*