Letartóztatták a kisbéri rendőrök által elfogott embercsempészt

A Kisbéri Rendőrkapitányság járőrei a 81-es számú úton állították meg azt a járművet, amiben az embercsempész négy illegális migránst szállított. A bíróság elrendelte a sofőr letartóztatását.

Mint arról korábban beszámoltunk a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Székesfehérvári Osztályának információja alapján állítottak meg a Kisbéri Rendőrkapitányság járőrei egy személygépkocsit 2021. április 16-án 8 óra 12 perckor a 81-es számú főúton. A járművet egy 46 éves román állampolgárságú férfi vezette. Az autóban rajta kívül négy, magát kurd állampolgárnak valló férfi utazott, akik nem tudták igazolni az országban való jogszerű tartózkodásukat.

A rendőrök mind az öt személyt előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra. A 46 éves sofőr ellen embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2021. április 19-én elrendelt – tette közzé a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Írj Te először kommentet "Letartóztatták a kisbéri rendőrök által elfogott embercsempészt"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*