MLSZ támogatást kaptak a bakonysárkányi és a bakonyszombathelyi polgárőrök

/Sajtófotó/

A Magyar Labdarúgó Szövetség  240.000 Ft-os támogatást nyújtott a megyei polgárőröknek. Idén a bakonysárkányi, a bakonyszombathelyi és a naszályi polgárőrök kaptak egységesen 80.000 Ft támogatást, melyet nagyrészt formaruha vásárlásra használtak fel.

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 2014 óta áll együttműködésben a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetséggel.

A megállapodás célja, hogy azokon a településeken ahol működik polgárőr egyesület, ott a mérkőzések biztonságos lebonyolításában  segítsenek be a helyi sportegyesület rendezőinek. A polgárőrség mellett az igazgatóság szoros együttműködésben áll  a Komárom-Esztergom Megyei Rendőrfőkapitánysággal is. A rendőrség a kiemelt mérkőzéseken közreműködik a rend fenntartásában.

A megyei igazgatóság biztonsági  és infrastruktúra bizottságának elnöke Pluhár Mihály rendőralezredes, megyei sportrendészeti felelős  koordinálja a megyei bajnokság kiemelt mérkőzéseinek biztosítását.

A támogatásról  és a három szervezet közötti együttműködésről dr. Kancz Csaba MLSZ megyei elnök, Farkas Gábor dandártábornok, Komárom-Esztergom Megyei Rendőrfőkapitány, Khéner László MLSZ megyei igazgató, Milus Gábor főkapitány- helyettes és Kun Csaba a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség elnöke számolt be.

A megbeszélésen elhangzott, hogy az elmúlt évben nem történt rendbontás a megyei mérkőzéseken, azok biztonságban megrendezésre kerültek. A szervezetek képviselői reményüket fejezték ki, hogy a jövőben is az elmúlt évekhez hasonlóan tudnak majd  együtt dolgozni a futballmérkőzések biztonságos lebonyolítása érdekében – tájékoztatott a MLSZ KEM Igazgatóság.

Írj Te először kommentet "MLSZ támogatást kaptak a bakonysárkányi és a bakonyszombathelyi polgárőrök"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*