Jutalmat kaptak

 A Kisbéri Polgármesteri Hivatal Facebook oldalán adta hírül, hogy rendőrt és szociális munkásokat jutalmazott Sinkovicz Zoltán polgármester.

A közleményből idézünk:

Jutalmat adott át a polgármester

Kovács János c. r. törzszászlósnak, a Kisbéri Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály, Szabálysértési Előkészítő Csoport referensének.

(Kovács János c. r. törzszászlós 1998. óta teljesít szolgálatot a Kisbéri Rendőrkapitányságon. Munkáját magas színvonalon, lelkiismeretesen végzi. Több évtizedes tapasztalatával rendszeresen előmozdítja a szabálysértési eljárások eredményességét, így növelve a környező településeken élő lakosság biztonságérzetét. Több éve ellátja a Petőfi Sándor Általános Iskolában az iskolarendőri feladatokat, amely során a helyes életmódra való felhívással és bűnmegelőzési tanácsokkal látja el a gyermekeket. 2019. óta koordinálja a kapitányságon a toborzással kapcsolatos feladatokat is, melynek során rendszeresen kapcsolatot tart a helyi középiskola fiatalságával, ösztönözve a rendőri hivatás iránti érdeklődést, egyúttal lehetőséget teremtve, hogy az iskolások a lakosság érdekeit szolgáló hivatást válasszanak. Kisbéren ellátja továbbá a közterületi kamrarendszerrel kapcsolatos teendőket, a lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása céljából.)
– Pál Gyulánénak, az Őszi Napfény Idősek Otthona vezető ápolójának.
(Pál Gyuláné 1986. novembere óta dolgozik az intézményben, kezdetben segédápolóként, majd 1991-től szociális gondozóként, 1998.-tól osztályvezető ápolóként, majd a volt főnővér nyugdíjba vonulása után, 2008. óta vezető ápolóként látja el lelkiismeretesen feladatait.)
– Kiss Tibornénak, az Őszi Napfény Idősek Otthona szociális gondozójának.
(Kiss Tiborné 2000. áprilisától dolgozik szociális gondozóként, de korábban, 1995-ben, 1996-ban, és 1999-ben is dolgozott segédápolóként az intézményben. Feladatait mindig lelkiismeretesen látta és látja el a gondozottak megelégedésére.)
– Szőke Gizellának az Őszi Napfény Idősek Otthona szakácsnőjének.
(Szőke Gizella 2007. szeptembere óta dolgozik az intézményben. Munkáját lelkiismeretesen, a gondozottak és kollégái megelégedésére látja el.)

Szabó Erzsébetnek, a Kisbéri Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Alapellátási Központ szociális gondozójának.

(Szabó Erzsébet 2003-tól 2006-ig, az intézmény jogelődjénél, a Kisbéri Szociális Szolgáltató és Pedagógiai Szakszolgálatnál dolgozott, mint környezetvédelmi felelős. 2006-tól, az intézmény megalakulása óta, Kisbéren a házi segítségnyújtásban, mint házi gondozó lát el feladatot. 2011-ben sikeresen megszerezte az OKJ-s szociális gondozó és ápoló végzettséget. Régóta dolgozik a szociális szférában, megbízható színvonalas munkájával hozzájárult, hogy az elmúlt években az intézmény a feladatait el tudja látni.)”

 

Fotó:Facebook

Írj Te először kommentet "Jutalmat kaptak"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*